«Κατεπείγουσα δημοσίευση καταγγελίας μου για Vodafone. Θέμα: «παράνομη χρέωση και πρόκληση οικονομικής ζημιάς σε όλους τους πελάτες της καρτοκινητής Vodafone με το πρόγραμμα 450′ λεπτά προς όλους»

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Από ευγενή μαζί μας αναγνώστη αλλά καταφερόμενο με πολύ σκληρές εκφράσεις προς την συγκεκριμένη καταγγελλόμενη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, ο εν λόγω καταναλωτής, εκθέτει ένα εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα που προέκυψε με την συνδρομή του.

Παραθέτουμε αλογόκριτη την καταγγελία του, η οποία είναι επώνυμη και στην οποία ζητείται εισαγγελική παρέμβαση.

Ας κρίνουν οι αρμόδιες αρχές για την βασιμότητά της και κυρίως η ίδια η εταιρεία.

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ VODAFONE -ΑΦΟΡΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ

Συγνώμη για την ενόχληση. Σας επισυνάπτω την παρακάτω γραπτή μου καταγγελία που έκανα πριν λίγο στην ΕΕΤΤ για την VODAFONE. Οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι και επικίνδυνοι…Μου έκλεψαν λεφτά στην ουσία και αυτό το κάνουν από τα τέλη Φεβρουαρίου σε όλους τους καταναλωτές καρτοκινητής που είναι-ήταν με το πρόγραμμα με 4,5 ευρώ.
Δημοσιοποιήστε το ονομαστικά με το όνομά μου γιατί θα τους … τα σπίτια…Έχω φρικάρει!!!!
Αν θέλετε έχω και το sms που μου έστειλε αυτόματα η εταιρία με το νέο πρόγραμμα καρτοκινητής. Αν θέλετε το προωθώ και αυτό στο κινητό του site σας.
 Ευχαριστώ, 

Βασσάλος Στάθης (κιν 694421…)

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΕΕΤΤ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΒΑΣΣΑΛΟ ΕΥΣΤΑΘΙΟ (ΚΑΤΟΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ)

ΘΕΜΑ «ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΗΜΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ VODAFONE ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ‘450 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ’»

23-3-2019

Καλησπέρα σας,

Πριν λίγη ώρα έκανα ανανέωση του προγράμματος της καρτοκινητής μου με 10 ευρώ πληρωμή. Η εταιρία χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση (προφορική ή έγγραφη) μου άλλαξε το πρόγραμμα αυτόματης ανανέωσης των 450 λεπτών προς όλους με χρέωση 4,5 ευρώ που είχα για χρόνια. Μου είχε βάλει πακέτο με 300 λεπτά προς όλους και άλλα 300 λεπτά προς vodafone και 30 sms με χρέωση 6 ευρώ. ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΕΩΣΕ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.

Κάλεσα στο Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών πριν λίγα λεπτά. Μίλησα με την υπάλληλο με το όνομα Συμεωνίδη Κωνσταντίνα. Της ανέφερα το θέμα μου και της ζήτησα εάν η εταιρία έχει δημοσιοποιήσει κάποια σχετική ανακοίνωση με το θέμα αυτό είτε στο site της είτε με ενημέρωση προς εμένα για ενδεχόμενη αλλαγή του πακέτου μου ως οφείλει να το είχε κάνει για να το ξέρω. Μου απάντησε άκρως απαξιωτικά και χυδαία απέναντί μου αναφέροντάς μου πως η εταιρία δεν ήταν υποχρεωμένη να το κάνει, πως απλά άλλαξε το πακέτο της αφού τάχα μου εγώ έχω αποδεχθεί ότι η εταιρία οποιαδήποτε στιγμή θέλει θα αλλάζει τα πακέτα καρτοκινητής και θα χρεώνει ότι θέλει τους πελάτες της. Της ζήτησα το όνομά της και μου το έδωσε. Ζήτησα να μου δώσει το όνομα του προυσταμένου της και το αρνήθηκε. Της ζήτησα να μου απαντήσει εάν εργάζεται στο τηλ.κέντρο της εταιρίας Vodafone ή σε συνεργαζόμενο τηλεφωνικό κέντρο και μου αρνήθηκε να απαντήσει επίσης. Θα δημοσιοποιήσω ΑΜΕΣΑ το θέμα με ονομαστική καταγγελία όπως κάνω εδώ.

-ΑΠΑΙΤΩ τις άμεσες ενέργειές σας και εισαγγελέας να κάνει έρευνα καθώς προφανώς αυτό έχει γίνει μαζικά σε όλους τους καταναλωτές καρτοκινητής της εταιρίας.  

-Ζητώ την παρέμβαση εισαγγελέα για άμεση έρευνα καθώς είμαι σίγουρος ότι αυτό έχει γίνει σε εκατοντάδες χιλιάδες κατόχους καρτοκινητής που είχαν αυτό το πρόγραμμα!!!

-Να ζητήσετε από τη Vodafone να πάρει θέση για το θέμα δημοσίως σε ΟΛΑ όσα καταγγέλλω εδώ!!!

Ευχαριστώ, Βασσάλος Στάθης (κιν_vodaf 6944214…)

Πηγή άρθρου: Makeleio.gr