Καιρός Πάσχα: Πρόγνωση καιρού για σήμερα Μεγάλο Σάββατο και αύριο Κυριακή του Πάσχα

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΣΧΑ: Σάκης Αρναούτογλου, Χριστίνα Σούζη, Κλέαρχος Μαρουσάκης και η πρόγνωση καιρού για σήμερα Μεγάλο Σάββατο και αύριο Κυριακή του Πάσχα.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΣΧΑ: Καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα, σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr. Ηλιοφάνεια, με πρόσκαιρες μόνο νεφώσεις τοπικού χαρακτήρα, αναμένονται το Μεγάλο Σάββατο, ενώ την Κυριακή του Πάσχα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις που κατά τόπους στα βόρεια θα είναι πυκνότερες. Πιθανότητα τοπικών βροχών υπάρχει τη Δευτέρα του Πάσχα στα βόρεια ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο το Μεγάλο Σάββατο, οπότε θα φτάσει κατά τόπους τους 24-25 βαθμούς, ενώ στη συνέχεια δεν θα μεταβληθεί σημαντικά. Οι άνεμοι στα πελάγη θα εξασθενήσουν και δεν θα ξεπερνούν τα 4-5 μποφόρ. Ενίσχυσή τους αναμένεται τη Δευτέρα του Πάσχα, οπότε στο Βόρειο Αιγαίο θα φτάσουν τα 6 μποφόρ.

Πρόγνωση καιρού για το Πάσχα από την Χριστίνα Σούζη.

Πρόγνωση καιρού για το Πάσχα από τον Σάκη Αρναούτογλου.

Πρόγνωση καιρού για το Πάσχα από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

To άρθρο Καιρός Πάσχα: Πρόγνωση καιρού για σήμερα Μεγάλο Σάββατο και αύριο Κυριακή του Πάσχα δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Πηγή άρθρου: Newsit.gr