Η Jumbo απέσυρε τις σακούλες με τη σβάστικα και τον Χίτλερ μετά τον σάλο που προκλήθηκε

Μετά τις αντιδράσεις και το σάλο που προκλήθηκε από δημοσίευμα που έκανε γνωστό ότι στα καταστήματα του ο κ. Βακάκης πουλάει τσάντες δώρων με τον αγκυλωτό σταυρό της ναζιστικής Γερμανίας και το πρόσωπο του Χίτλερ, η εταιρεία Jumbo έβγαλε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι θα αποσύρει τις επίμαχες σακούλες. 

Στην ανακοίνωσή της μάλιστα διευκρινίζει πως δεν είχαν γίνει αντιληπτά τα ναζιστικά σύμβολα που υπήρχαν πάνω της, ενώ το θέμα περιήλθε στην αντίληψή της μετά από διαμαρτυρία πελάτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Jumbo:

«Αναφορικά με δημοσίευμα που αναφέρεται σε αισθητική απεικόνιση σακουλίτσας δώρου από τα καταστήματα και το eshop μας, η Jumbo AEE διευκρινίζει τα κάτωθι:

– H συγκεκριμένη σακουλίτσα δώρου επωλείτο στα καταστήματα μας χωρίς να έχει γίνει αντιληπτό ούτε από τον αγοραστή, ούτε από τους πελάτες μας που την αγόραζαν για πολύ καιρό ότι μια σφραγίδα και ένα γραμματόσημο εποχής μπορούσε να δημιουργήσει λάθος συνειρμούς.

– Μόλις αυτό έγινε αντιληπτό από πελάτη και μας υποδείχθηκε αποφασίστηκε να αποσυρθεί και να καταστραφεί».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κ. Βακάκης ως επαγγελματίας όφειλε να έχει ελέγξει τις παρτίδες των τσαντών που φέρνει από το εξωτερικό.

Πηγή άρθρου: Pronews.gr