Η φωτογράφιση της Ντόλι Πάρτον ως κουνελάκι του Playboy. Γιατί προκάλεσε σάλο

Χρόνος ανάγνωσης: 1

Όταν οι αναγνώστες του Playboy άνοιξαν το περιοδικό με την ελπίδα να δουν γυμνές…
φωτογραφίες της Ντόλι Πάρτον που πόζαρε στο εξώφυλλο ως «κουνελάκι», η απογοήτευσή τους ήταν μεγάλη. Σε καμιά φωτογραφία η τραγουδίστρια της κάντρι δεν ήταν γυμνή. Φορούσε μόνο τη γνωστή στολή και στο «κάδρο» υπήρχε ένας άνδρας ντυμένος επίσης κουνέλι. Αυτό και τίποτα περισσότερο. Η Πάρτον ήταν η πρώτη τραγουδίστρια της κάντρι που πόζαρε ως κουνελάκι του Playboy, στο τέυχος Οκτωβρίου του 1978. Η συμφωνία όμως δεν περιελάμβανε γυμνό. Σε συνέντευξη που έδωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Σικάγο, η Πάρτον δήλωσε: «δεν εμφανίστηκα γυμνή. Το μόνο που είδατε ήταν εμένα με το κοστούμι του κουνελιού, με τα στήθη μου να φαίνονται λίγο. Δεν θα τα πέταγα όλα έξω. Δεν είμαι τόσο γενναία, ούτε το βλέπω με καλό μάτι».

Όταν ο δημοσιογράφος επέμεινε και τη ρώτησε γιατί αντιστάθησε στη γυμνή φωτογράφιση, η διάσημη τραγουδίστρια εξήγησε οτι το να ποζάρει σε αυτό το περιοδικό ήταν κάτι διασκεδαστικό, αλλά δεν ήταν ετοιμη να κάνει «όλη τη βρόμικη συμφωνία».

«Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό» συνέχισε. «Ήταν ένα καλό άρθρο. Ήταν ένας τρόπος να πλασάρω τον εαυτό μου εκείνη την εποχή για να με γνωρίσουν περισσότεροι, αλλα μέχρι εκεί. Δεν θα πόζαρα γυμνή». Δεν ήταν η πρώτη φορά που της έγινε πρόταση να κάνει γυμνή φωτογράφιση. Όμως η Πάρτον τις απέρριψε όλες.
Πηγή

Πηγή άρθρου: tro-ma-ktiko.blogspot.gr