Η ξεκαρδιστική απάντηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στις φήμες περί γάμου

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος παραμένει δραστήριος στο Twitter και αποδεικνύεται ιδιαίτερα ευρηματικός όταν σχολιάζει γεγονότα από το MasterChef και όχι μόνο. Όταν ένα άρθρο για την προσωπική του ζωή υπέπεσε στην αντίληψή του, εκείνος δεν το άφησε ασχολίαστο με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Το άρθρο εξέταζε από αστολογικής σκοπιάς το αν «Παντρεύεται ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος» προσπαθώντας να προβλέψει πότε θα «νοικορευτεί» ο σεφ. Συγκεκριμένα ανέφεραν ότι ο Λεωνίδας θα αρχίσει να σκέφτεται τον γάμο μετά τα ερχόμενα γενέθλιά του τον Οκτώβριο.

Εκείνος πήρε θέση ξεκαθαρίζοντας αρχικά ότι το ζώδιο που του χρεώνουν (Ζυγός) είναι λάθος! «Εξαιρετική προσέγγιση… Φοβερή ακρίβεια… Τα άστρα μίλησαν… Ελπίζω να μην επηρεάζει το γεγονός ότι η ανάλυση είναι για άλλο ζώδιο… Οεο…», έγραψε στο Twitter προκαλώντας τα σχόλια των θαυμαστών – και κυρίως, των θαυμαστριών του.

Το μπέρδεμα ξεκίνησε από το γεγονός ότι η σελίδα του στο Facebook αναφέρει ότι έχει γενέθλια στις 9 Οκτωβρίου του 1982 (και με βάση αυτό το άρθρο κρίνει ότι είναι Ζυγός). Ωστόσο, σε βιογραφικό του που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο αναφέρεται ότι γεννήθηκε την ίδια ημερομηνία με την πτώση του τοίχους του Βερολίνου, αλλά εφτά χρόνια νωρίτερα. Αυτό σημαίνει 9 Νοεμβρίου 1982 και τον κατατάσσει στο ζώδιο του Σκορπιού.

Πηγή άρθρου: Pronews.gr