Η δήμαρχος Καβάλας μιλάει για την ανάρτηση του Τσίπρα: «Να προσέχουν όλοι τί τάζουν»

Η υπόσχεση του Θεόφιλου Κωστούλα προς την Ηλιάνα Στεφανίδου για γάμο μετά τα μνημόνια αλλά και η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα προκάλεσαν διάφορες συζητήσεις στην Καβάλα!
Η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, ήταν αυτή που τέλεσε τον πολιτικό γάμο και με δηλώσεις της στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρθηκε σε αυτή την ευτυχισμένη στιγμή για το ζευγάρι.

«Ηταν πραγματικά μια ωραία στιγμή στο δημαρχείο. Τα παιδιά με παρακάλεσαν να τους παντρέψω και με μεγάλη χαρά δέχτηκα να πάρω τη θέση του αντιδημάρχου που τελεί τους γάμους. Μετά τον γάμο εμφανίστηκαν τα πλακάτ (όπου αναφερόταν η υπόσχεση του γαμπρού) που τα είχαν έτοιμα οι καλεσμένοι. Είχε πολύ νεαρόκοσμο ο γάμος και γελάσαμε πολύ με τα συνθήματα… Να προσέχουν και οι λοιποί τι τάζουν, θέλει προσοχή μεγάλη» δήλωσε η κ.Τσανάκα.

Η δήμαρχος υποστήριξε πως η «ανάρτηση μάς χάρισε χαμόγελα και βάλαμε λίγο χιούμορ στη ζωή μας. Αξίζει τον κόπο γιατί ο καθένας έχει τόσα ζόρια και έννοιες. Όλοι το έχουμε ανάγκη το γέλιο έστω και για πέντε λεπτά».

Χαρακτηριστικό είναι πως κάτω από την ανάρτηση του πρωθυπουργού και τις ευχές για τον γάμο απάντησε ο γαμπρός, Θεόφιλος Κωστούλας, διαιτολόγος στο επάγγελμα, καλώντας τον Αλέξη Τσίπρα στον θρησκευτικό γάμο που θα τελέσει με τη γυναίκα του, του χρόνου στην Καβάλα.

Η κ.Τσανάκα πρόσθεσε πως περιμένει τον πρωθυπουργό, σε περίπτωση που παραστεί στον θρησκευτικό γάμο του ζευγαριού, καθώς είναι ευκαιρία «να του πω τα προβλήματα της Καβάλας που πρέπει να λυθούν (…) Πέρυσι είχα την ευκαιρία, κατά την παρουσία του κ.Τσίπρα στην περιοχή για τη Σιδηροδρομική Εγνατία, να του εξηγήσω τα μεγάλα αναπτυξιακά θέματα της πόλης».

Πηγή άρθρου: Pronews.gr