Ημαθία: Ληστές έδειραν ηλικιωμένους και την κόρη τους για…50 ευρώ!

Χρόνος ανάγνωσης: 1

Ένα ακόμα περιστατικό βίας και εγκληματικότητας σημειώθηκε στην περιοχή της Ημαθίας. Τέσσερις δράστες εισέβαλαν στο σπίτι οικογένειας και άρχισαν να τους χτυπούν για…50 ευρω.

Με απίστευτη αγριότητα επιτέθηκαν τέσσερις άγνωστοι ληστές σε μια τριμελή οικογένεια στην κοινότητα Αγκαθιά της Ημαθίας, στην ισόγεια μονοκατοικία της οποίας εισέβαλαν παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο μέρα- μεσημέρι της Δευτέρας, χωρίς να τους αντιληφθούν οι ένοικοι.

Οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, δεν δίστασαν ούτε στιγμή όταν είδαν μπροστά τους τον 72χρονο πατέρα, την 70χρονη μητέρα και την 45χρονη κόρη τους. Όρμησαν κατά πάνω τους και άρχισαν να τους γρονθοκοπούν, ενώ ταυτόχρονα απειλούσαν να τους σκοτώσουν αν καλούσαν σε βοήθεια και δεν τους έδιναν χρήματα!

Όλα κι όλα που είχαν τα θύματα ήταν… 50 ευρώ, τα οποία άρπαξαν οι κακοποιοί μαζί με μια κάρτα ανάληψης, χωρίς να γίνει γνωστό αν πήραν και το ΡΙΝ. Έπειτα, μπήκαν σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο τους περίμενε ένας πέμπτος συνεργός τους και εξαφανίστηκαν. Η οικογένεια ειδοποίησε τη Αστυνομία και οι άνδρες της Ασφαλείας Αλεξάνδρειας ανέλαβαν την έρευνα για τον εντοπισμό των ληστών.

Πηγή άρθρου: Pronews.gr