Εξελίξεις στην υπόθεση Δημήτρη Γραικού – Ξέσπασε η σύζυγος: «Αν ήταν ζωντανός θα…» – Σφίγγει ο κλοιός γύρω από το δολοφόνο

Ποιες οι εξελίξεις στο θρίλερ με τον Δημήτρη Γραικό;…
Πεπεισμένος ότι πρόκειται για ένα πολύ καλά οργανωμένο έγκλημα κάνει λόγο ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπόθεση της εξαφάνισης του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού, από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Όπως λέει ο κ. Νίκος Διαλυνάς η μυστηριώδης αυτή εξαφάνιση, η οποία παραμένει άλυτη εδώ και ένα χρόνο, φτάνει προς το τέλος της. Η υπόθεση χαρακτηρίζεται ως δολοφονία και την έρευνα πλέον ανέλαβε με εντολή εισαγγελέα το τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής.

«Έχει ανατεθεί η υπόθεση κατόπιν παραγγελίας του προϊσταμένου της Εισαγγελίας στο τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής. Οι Αρχές εκτιμούν πως σιγά-σιγά σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους δράστες αλλά και τον ηθικό αυτουργό του εγκλήματος.

Ενημερώθηκα από το Διοικητή Ασφαλείας για πολλά πράγματα. Υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία και νομίζω ότι πλησιάζουμε προς το τέλος. Εκεί που καταλήγουμε είναι ότι το αυτοκίνητο του επιχειρηματία είναι κάπου κρυμμένο.

Δεν έχει διαλυθεί και φυσικά το ψάχνουμε. Από τα διόδια δεν έχει περάσει. Πλησιάζουμε προς το τέλος γιατί απευθυνθήκαμε σε πέντε εταιρείες δορυφόρων στην Αμερική και στην Αγγλία και ζητήσαμε φωτογραφίες με ημερομηνία την ημέρα της εξαφάνισής του, 3 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 17:30 το απόγευμα.

Ήδη έχουν αρχίσει να μου έρχονται απαντήσεις από το εξωτερικό οπότε θεωρούμε ότι φτάνουμε προς το τέλος» λέει ο κ. Διαλυνάς και συνεχίζει: «Το κίνητρο είναι λίγο μπερδεμένο ακόμα, αλλά μιλάω για οργανωμένο έγκλημα γιατί δεν μπορεί να είναι ένας ο δράστης που σκότωσε, εξαφάνισε τον επιχειρηματία και έκρυψε το αμάξι του. Όλο αυτό πρέπει να το οργάνωναν καιρό πριν. Κάποιοι πρέπει να του είχαν στήσει καρτέρι».

Οι φόβοι της οικογένειας

Η γυναίκα του επιχειρηματία κυρία Δέσποινα Τσακαλίδου έχει εκφράσει σε συνέντευξή της στο protothema.gr την αγωνία της αλλά και τους φόβους της ότι μπορεί ο άντρας της να είναι δολοφονημένος.

«Δυστυχώς ο σύζυγός μου δεν έχει δώσει σημάδια ζωής. Αν ήταν ζωντανός μετά από τόσους μήνες θα είχε επικοινωνήσει τουλάχιστον μαζί μου, έστω να μιλήσει με τα παιδιά του που είναι στενοχωρημένα και απελπισμένα.

Ο νους τους πηγαίνει στο κακό και το μόνο που θέλουν είναι να ξαναδούν τον πατέρα τους ζωντανό. Είναι δυνατόν μετά από πέντε ολόκληρους μήνες να είναι ζωντανός, να βλέπει ότι αγωνιούμε για τη ζωή του και να μην επικοινωνεί με τους δικούς του ανθρώπους;

Μου είναι αδιανόητο αυτό γιατί ο άντρας μου ήταν ένας πολύ σοβαρός και υπεύθυνος άνθρωπος και είμαι σίγουρη πως αν άκουγε εμένα και τα παιδιά του να τον αναζητούμε θα έπαιρνε ένα τηλέφωνο και θα έλεγε «είμαι ζωντανός, μην ανησυχείτε». Πολύ φοβάμαι ότι μπορεί να τον σταμάτησαν με το αυτοκίνητο, να τον λήστεψαν και να τον σκότωσαν. Δυστυχώς κάνω πολύ άσχημες σκέψεις.

Στην πορεία σίγουρα θα φανεί η αλήθεια, τίποτα δεν μένει κρυφό», είχε πει στο protothema.gr.
Πηγή

Διαβάστε και αυτό: 

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ: Για λίγες μέρες μόνο – Κόψε το κάπνισμα μόνο με 10 ευρώ!

Χτύπα την “κακιά” συνήθεια και σώσε τον οργανισμό σου από τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος με τον πιο επαναστατικό τρόπο στην μοναδική τιμή προσφοράς (10 ευρώ + μεταφορικά) από 45 ευρώ! Προσοχή! Η προσφορά ισχύει για πολύ περιορισμένο αριθμό “κιτ διακοπής καπνίσματος” και με αυστηρή σειρά προτεραιότητας…

Πηγή άρθρου: tro-ma-ktiko.blogspot.gr