Ελένη Φιλίνη για Βάνα Μπάρμπα: «Δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα, πήγα να πάθω…» (βίντεο)

Η Ελένη Φιλίνη και η Βάνα Μπάρπα θα συναντηθούν στο δικαστήριο για το επίμαχο βίντεο που έπαιξε στην εκπομπή Dot. Στο πλαίσιο ενός χιουμοριστικού βίντεο που γίνεται κάθε φορά στο φινάλε της εκπομπής, η Βάνα Μπάρμπα είχε πει: «Με λένε Ελένη Φιλίνη και τώρα κοντεύω τα 63. Έχω κάνει 2-3 πλαστικές. Παλιά ήμουν σταρ, τώρα έχω γίνει πορνοστάρ».

Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά το συμβάν, η Ελένη Φιλίνη μίλησε στον Μαρίνο Βυθούλκα και την εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω:

«Νομίζω ότι πλέον τα πράγματα πήραν τον δρόμο της δικαιοσύνης. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ένας άνθρωπος νοήμων που θα πει ότι αυτό ήταν χιούμορ. Η εκπομπή παίχτηκε Κυριακή 25η Μαρτίου. Κανείς γνωστός μου δεν έτυχε να τη δει και να μου πει κάτι εμένα και το ανακάλυψα εγώ Τετάρτη βράδυ σε επανάληψη μιας άλλης χιουμοριστικής εκπομπής, του Circo. Δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα, πήγα να πάθω…

Με πήρε μια δημοσιογράφος για συνέντευξη, μου ανέφερε το όνομα της κ. Μπάρμπα και είπα ότι θα κινηθώ νομικά. Ειδοποιήθηκε από την δημοσιογράφο και σε 20 λεπτά μου ήρθε ένα μήνυμα «Συγγνώμη ήταν χιουμοριστικό».

Αν ήταν μοντάζ ή οτιδήποτε, Δευτέρα πρωί θα είχε κάνει η ίδια μήνυση να προστατεύσει τον εαυτό της και κατ’ επέκταση εμένα, πάρα πολύ απλά.

Αναγκάστηκα να το κάνω, αμύνθηκα -γιατί εμένα ήταν καθαρά αμυντική η μήνυσή μου. Εγώ δεν πείραξα ποτέ κανέναν. Δεν είναι χιούμορ ή πλάκα, είναι προσβολή, ψεύδος και κακοήθεια. Τη στιγμή που βγαίνει σε μια εκπομπή που τη βλέπει όλη η Ελλάδα, το να μου πει εμένα προσωπικά συγγνώμη, δε λέει απολύτως τίποτα. Γιατί εμένα αν ζούσε η μάνα μου μπορεί να είχε πάθει εγκεφαλικό. Εκεί τι θα κάναμε; Θα πήγαινα φυλακή εγώ μετά;».

ΠΗΓΗ: zappit.gr

Πηγή άρθρου: Pronews.gr