ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΕΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΨΟΥΝ ΟΛΑ. ΑΓΡΙΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ μεταξύ λαθρομεταναστών σε καταυλισμό στη Μόρια! ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ και 10 τραυματίες (βιντεο)

Άγρια επεισόδια μεταξύ μεταναστών-λαθραίων υπηκόων αλλοδαπής χώρας ξέσπασαν γύρω στις 21:30 το βράδυ της Τρίτης, στο Κέντρο Κράτησης Μεταναστών της Μόριας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ομάδες Αφγανών συγκρούστηκαν με ομάδες Σύρων μεταναστών για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Έγινε άμεση επέμβαση από άνδρες της Αστυνομίας και των ΜΑΤ, οι οποίο επέβαλαν λίγο αργότερα την τάξη.

Στο Hotspot έσπευσε επίσης και μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αφού οι συμπλεκόμενοι μετανάστες έβαζαν φωτιές και έκαιγαν ότι έβρισκαν μπροστά τους.

Οι άνδρες της Π.Υ. έσβησαν τις φωτιές, όμως κάηκαν αρκετές  σκηνές, αφού οι μετανάστες εμπόδιζαν την είσοδο των οχημάτων και άρχισαν τον πετροπόλεμο.

Κατά τις συμπλοκές τραυματίστηκαν 10 περίπου άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν από τους διασώστες και με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ανάμεσα στους τραυματίες είναι δύο έγκυες γυναίκες και ένα παιδί.

Από lesvosnews.gr

ΝΩΡΙΤΕΡΑ-πρώτη ενημέρωση: 00:33

Σοβαρότατα επεισόδια ξέσπασαν αργά το βράδυ της Τρίτης, 19.12.2017, στον καταυλισμό της Μόριας, στη Μυτιλήνη. Συμπλοκές και τραυματίες!

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν στον καταυλισμό Υποδοχής και Τακτοποίησης μεταναστών και προσφύγων στην Μόρια! Σημειώθηκαν συγκρούσεις μεταξύ Αράβων, Αφγανών και Ιρακινών μεταναστών.

Άγνωστος είναι μέχρι στιγμής ο αριθμός των τραυματιών που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης. Εντός του καταυλισμού εισήλθαν όλες οι δυνάμεις της μονάδας Αποκατάστασης της Τάξης.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι μετανάστες δεν επέτρεψαν στην Πυροσβεστική να εισέλθει στο καταυλισμό για να σβήσει τις φωτιές.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο, οι οποίες «διακινούνται» στο Twitter

Πηγή άρθρου: Makeleio.gr