ΕΚΤΑΚΤΟ: Άγρια δολοφονημένος ο φοιτητής που αγνοούνταν στην Κάλυμνο

Νεκρός εντοπίστηκε ο 21χρονος φοιτητής, Νικόλαος Χατζηπαύλου, το απόγευμα το Σαββάτου 25 Νοεμβρίου, στην ευρύτερη περιοχή, όπου χάθηκαν τα ίχνη του, στην Κάλυμνο.

Το πτώμα του νεαρού βρέθηκε 200 μέτρα από το σημείο όπου είχε εντοπιστεί το ποδήλατό του, ενώ υπάρχουν αναφορές ότι πρόκειται για δολοφονία. Από τα πρώτα στοιχεία ο Νικος Χατζηπαύλου είχε στο σώμα του χτυπήματα σε πρόσωπο χέρια και πόδια γεγονός που μαρτυρά πως κάποιος ή κάποιοι χτύπησαν τον 21χρονο

Ο άτυχος νεαρός φοιτούσε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και είχε μεταβεί στο νησί για να επισκεφτεί την οικογένειά του. Η μητέρα του υπηρετεί ως δασκάλα στην Κάλυμνο.

Ο Νικόλαος Χατζηπαύλου εξαφανίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, 19 Νοεμβρίου. Η δήλωση εξαφάνισής του έγινε από τους γονείς του στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου το απόγευμα της ίδιας ημέρας. 

Λίγο μετά είχε βρεθεί το ποδήλατό του, με το οποίο είχε ξεκινήσει από το σπίτι του στην Χώρα για να κάνει μία βόλτα στο νησί. Είχε ακόμη αφήσει το κινητό του στο σπίτι.

Όλες αυτές τις ημέρες οι αρχές και εθελοντές κάτοικοι του νησιού πραγματοποιούσαν έρευνες για τον εντοπισμό του. Τελικά η υπόθεση έληξε με τον πιο τραγικό τρόπο.

Μόλις την Τρίτη το απόγευμα εντοπίστηκαν στην εντελώς άλλη άκρη του βουνού και στην άσφαλτο, στον δρόμο που συνδέει τα χωριά της Καλύμνου, τα παπούτσια και οι κάλτσες του, που αναγνωρίστηκαν ως δικά του από την οικογένεια.

Όλες αυτές τις ημέρες, δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, της Αστυνομίας, του Λιμενικού, εθελοντές και διασώστες, ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. και ειδικός σκύλος-ανιχνευτής της ΕΜΑΚ «χτένιζαν» κάθε σπιθαμή της περιοχής δίχως το παραμικρό αποτέλεσμα… μέχρι που σήμερα το παιδί εντοπίστηκε εντελώς τυχαία.

νεκρός
φοιτητής
αγνοούμενος
Κάλυμνος

Πηγή άρθρου: Alfavita.gr