Εθνική Οδός: Κόλαση στον Κηφισό στο ρεύμα προς Πειραιά – Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και απίστευτη ταλαιπωρία!

Τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, έχουν δημιουργήσει ένα τεράστιο μποτιλιάρισμα στην εθνική οδό. Ο Κηφισός δοκιμάζει τους οδηγούς,…

Η εθνική οδός στο ρεύμα προς Πειραιά, είναι για ακόμα μία μέρα, ένας αυτοκινητόδρομος ταλαιπωρίας για χιλιάδες οδηγούς. Ο Κηφισός είναι μποτιλιαριασμένος από το ύψος των ΚΤΕΛ και οδηγοί από εκείνο το σημείο πηγαίνουν σημειωτόν.

Το πρόβλημα πηγάζει από τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στον Πειραιά και την λεωφόρο Ποσειδώνος. Ανάμεσα σε εκείνους που ταλαιπωρούνται και πολλοί ταξιδιώτες που πηγαίνουν στο μεγάλο λιμάνι, για να φύγουν με πλοίο.

Δίνουν μάχη με το χρόνο. Καλό θα είναι όσοι σκοπεύουν να κινηθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας στον Κηφισό, να ξεκινήσουν για τον προορισμό τους, μία με 1,5 ώρα νωρίτερα.

Κυκλοφοριακά προβλήματα παρουσιάζονται και στην περιοχή του Μικρολίμανου στον Πειραιά λόγω έργων της ΕΥΔΑΠ στο πλαίσιο της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου.

Σήμερα Τετάρτη θα είναι κλειστή η Ακτή Κουμουνδούρου, από την οδό Ναυάρχου Βότση έως την οδό Παπαδιαμάντη (έως τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς), από τις 07:00 έως τις 17:00.

Σύμφωνα με τον δήμο Πειραιά, όσα οχήματα κατέρχονται την Τετάρτη 31 Ιουλίου στην οδό Ναυάρχου Βότση θα μπορούν να κινούνται μόνο αριστερά, κατευθυνόμενα προς το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Πηγή άρθρου: Makeleio.gr