«Δυνατά» η Έμη Λιβανίου με την Νέα Δημοκρατία στον Νότιο Τομέα Αθηνών

Με ατού την πλούσια εθελοντική-κοινωνική προσφορά της, η γνωστή δημοσιογράφος-παρουσιάστρια Έμη Λιβανίου κατέρχεται ως υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στον νότιο τομέα της Β’ Αθηνών.

Η εντυπωσιακή δημοσιογράφος τα τελευταία δύσκολα για όλους τους Έλληνες χρόνια, έχει αποδυθεί σε ένα μεγάλο αγώνα ανακούφισης ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Το βιογραφικό της πλούσιο.

Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου και εργάζεται ως δημοσιογράφος.

Έχει παρουσιάσει πολλές ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Από το 2014 είναι Head Of Special Editions στην ιστοσελίδα Huffpost.gr.

Το 2012 ξεκίνησε την εκδοτική της δραστηριότητα, εκδίδοντας το ετήσιο λεύκωμα «Η Δύναμη της Προσφοράς», το οποίο προβάλλει τη φιλανθρωπική και κοινωφελή δραστηριότητα ιδιωτών και ιδρυμάτων, ενώ τo 2018 δημιούργησε το www.dinamiprosforas.gr, το πρώτο ειδησεογραφικό site στο συγκεκριμένο θεματικό πεδίο.

Είναι μέλος των Σωματείων Ελπίδα, MDA και της ΕΛΕΠΑΠ, και έχει βραβευτεί πολλές φορές για τη δράση της στον τομέα της Προσφοράς και της Αλληλεγγύης. Μιλά αγγλικά και γαλλικά και είναι μητέρα δύο παιδιών.

 

Πηγή άρθρου: Pronews.gr