Βλαχοπούλου: Αν είχα «ντιγκιντάγκα» γιο θα τον έσφαζα

Ο χορευτής των παλιών ελληνικών ταινιών Τάκης Σαγιώρ δίνει εδώ και κάποια χρόνια εξαιρετικά αποκαλυπτικές συνεντεύξεις. Και τι δεν έχει μαρτυρήσει: Απ’ το ότι ο Δαλιανίδης του την έπεσε αλλά αυτός τον απέρριψε, και το ότι οι περισσότεροι ζεν πρεμιέ της εποχής πήγαιναν και με άντρες μέχρι το ότι «Η σύζυγός μου μου είπε ότι τα έχει με τον Μητροπάνο και εγώ της είπα ότι τα έχω με αστυνομικό».

Ακόμα και να είχαν μπόλικο αλατοπίπερο οι παραπάνω (και άλλες αποκαλύψεις του) υπάρχει μία που έχει επιβεβαιωθεί κι από καλλιτέχνες που ήταν αυτόπτες μάρτυρες.

Αφορά στην Ρένα Βλαχοπούλου, εξαιρετικά αγαπητή στους γκέι και με πολλούς γκέι συνεργάτες. Πρόσφατα μάθαμε πως ενώ «ανεχόταν» τους γκέι συνεργάτες της, η Βλαχοπούλου θα έσφαζε το ίδιο της το παιδί αν μάθαινε πως είναι γκέι. Το συμβάν στο οποίο ήταν παρόντες πολλοί δείχνει πως η ηθοποιός ήταν κατά βάθος ακραία ομοφοβική, τότε που η λέξη αυτή δεν χρησιμοποιούνταν ακόμα. Το περιστατικό που αφηγήθηκε ο Σαγιώρ:

«Είμαι στο Θέατρο Ακροπόλ.

Στο καμαρίνι της Ρένας Βλαχοπούλου έπαιζαν χαρτιά εκείνη, ο Γιάννης Φλερύ, η Ρένα Ντορ και η Σπεράντζα Βρανά. Τότε, μια μάνα στο Αιγάλεω είχε σφάξει το γιο της επειδή ήταν γκέι. Το συζητούσαν.

Η Σπεράντζα Βρανά είπε: “Τραγικό!” και η Ρένα Βλαχοπούλου είπε με τη σειρά της: “Καλά του ‘κανε, θα ‘κανα και εγώ το ίδιο!”.

Ήταν η βραδιά που τσακώθηκε με τον Φλερύ που της είπε: “Είσαι μια επαρχιώτισσα!”. Μετά δεν ξανασυνεργάστηκαν», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Τάκης Σαγιώρ.

Μου έκανε άσχημη εντύπωση, χωρίς φυσικά αυτό να μειώνει την καλλιτέχνη Ρένα Βλαχοπούλου».

Πηγή: mikropragmata.lifo.gr

 

Πηγή άρθρου: Makeleio.gr