Βαρουφάκης στο One Channel : Ο Τσίπρας είναι ο μόνος πρωθυπουργός που πέρασε δύο μνημόνια

Δριμεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Γιάνης Βαρουφάκης μιλώντας στο One Channel, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι ο μόνος πρωθυπουργός που πέρασε δύο μνημόνια, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το 4ο μνημόνιο -το μεταμνημόνιο όπως χαρακτηριστικά είπε, στο οποίο κατά την άποψη του βρίσκεται η Ελλάδα τώρα- το πιο σκληρό και επαχθές.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών μίλησε για τους πάντες και τα πάντα, εξηγώντας τι συνέβη το πρώτο εξάμηνο του 2015, απαντώντας στις κατηγορίες ότι η διαπραγμάτευσή του κόστισε περίπου 200 δισ. ευρώ στην Ελλάδα, ξεσκεπάζοντας τις εγκληματικά λάθη και τις αποτυχημένες συνταγές της τρόικας.

Μίλησε ακόμη για τον «προσωπικό φίλο του» Τζούλιαν Ασάζν, αλλά και για τη σχέση ζωής με τη σύζυγό του Δανάη Στράτου.

Μιλώντας στην εκπομπή One Talk, του Δημήτρη Μανιάτη και της Αθηναϊδος Νέγκα, ο πρώην υπουργός Οικονομικών τόνισε πως ο πρωθυπουργός «έχει πετύχει κάτι πολύ σημαντικό. Είναι ο μόνος πρωθυπουργός που πέρασε δύο μνημόνια».

Το τέταρτο μνημόνιο, συνέχισε, το μετά-μνημόνιο, όπως το ονόμασε χαρακτηριστικά, που αποτελεί «μια μεταμοντερνική θεώρηση του μνημονίου» αποτελεί και το πιο επαχθές. «Είμαστε στο πιο μακρύ, πιο σκληρό και πιο επαχθές μνημόνιο από την αρχή».

Πηγή: in.gr