ΑΥΤΟΙ “ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΠΙΤΙ” ΚΑΙ “ΑΣΦΑΛΕΙΣ” ΚΙ ΕΜΕΙΣ “ΜΕΝΟΥΜΕ Μ@Λ@ΚΕΣ” ΜΕ ΟΣΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ – “ΕΔΩΣΑΝ” ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ – ΓΙΑ ΟΣΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ “ΒΗΜΑ” (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Απορούμε γιατί δεν υπάρχει ακόμη η παρέμβαση εισαγγελέα για τη διασπάθιση δημοσίου χρήματος στην περίπτωση της κατανομής των διαφημίσεων για το “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ” και “ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ” όταν μας μάντρωσαν στα σπίτια μας, με την κοροϊδία της πανδημίας. 

Κι αυτό γιατί με όσα βλέπουν τα μάτια μας, απλά “ΜΕΝΟΥΜΕ Μ@Λ@ΚΕΣ”. Διότι συνεχώς ανακαλύπτουμε κι άλλα στοιχεία από την “μπίζνα” που στήθηκε για να φάνε κάποιοι και κάποιοι άλλοι να το βουλώσουν παίρνοντας κι αυτοί λίγα ή και περισσότερα “ψίχουλα”.

Βλέποντας λοιπόν τα στοιχεία που έδωσε ο κ. Πέτσας, ανακαλύψαμε ότι δόθηκαν χρήματα σε κλειστό ραδιόφωνο και τηλεόραση που πολύ απλά δεν υπήρξε ποτέ. Μιλάμε για το ραδιόφωνο ΒΗΜΑ που αναφέρεται μέσα στην Αττική, το οποίο έκλεισε εδώ και λίγα χρόνια αλλά και μια τηλεόραση ΒΗΜΑ στη Αττική που ουδέποτε υπήρξε. Το μεν ανύπαρκτο ραδιόφωνο έλαβε 2.000 ευρώ και η ανύπαρκτη τηλεόραση 7.000, μιλάμε πάντα για καθαρά.

βημα βημα2

Καλό θα είναι λοιπόν, να επέμβει Εισαγγελέας για να ερευνήσει όλα αυτά τα ΄διαμάντια” που υπάρχουν στη λίστα και να κληθούν οι υπεύθυνοι να δώσουν εξηγήσεις . Μιλάμε για χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου και δεν μπορούν κάποιοι να κωφεύουν…

 

 

Πηγή άρθρου: Makeleio.gr