«ΑΤΥΧΩΣ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΗΔΕΙΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΠΑΔΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΕΚΡΟΦΟΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟ…»

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΑΤΥΧΩΣ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΗΔΕΙΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΠΑΔΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΕΚΡΟΦΟΡΑ (διότι οι νεκροφόρες έχουν επάνω σταυρό), ΜΕ ΤΟ ΛΕΙΨΑΝΟ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ DATSUN, TO OΠOIO ΘA ΣΥΝΟΔΕΥΑΝ ENΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΕιΣΟΝ – ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΝΑ ΕΚΦΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΥΣ .

Και εδώ άτυχοι σταθήκαμε ώ Έλληνες….

Διά να σοβαρολογήσουμε τώρα, η αλήθεια είναι ότι όσοι πούλησαν την Μακεδονία, ήδη θα άρχισαν να ζουν εφιάλτη, τον οποίον θα ζουν ΣΕ ΟΛΗΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ (όση κατορθώσουν να ζήσουν)

Αναφέρομαι εις το άγνωστον συμβάν με τον αλητάμπουρα της ΚΝΕ, τον οποίον κάποιοι πανηλίθιοι αλλά και ωφελιμιστές συμπατριώτες μας, έκαναν πρωθυπουργό της Ελλάδος.

Πριν ολίγες ημέρες συνέβη κάτι, το οποίον αν επετύγχανε
θα γλύτωνε η Ελλάδα από τον πλέον σκατωμένο καθήκι της ιστορίας, μέχρι να εφευρεθούν οι λεκάνες της τουαλέτας, αλλά δυστυχώς την τελευταίαν στιγμήν το καθήκι διέσωσαν ένας ρουφιάνος, οι Ειδικές Δυνάμεις (με μηνιαίο μισθό 8,80€/μήνα !!!) και ο Εμίρης του Κατάρ.

Απ’ ότι έγραψε ο Γ. Τράγκας, ο αλητάμπουρας της ΚΝΕ, είχε πάη στις Μαλδίβες ( θυμάσθε προ ημερών ανάρτησίν μου) διά να κρύψη κάποιες «σακκούλες των σκουπιδιών» που του έδωσαν γιά να πουλήση την Μακεδονία.

Εκεί όπως φαίνεται τον περίμεναν κάποιοι γιά να τον στείλουν στου κάτω κόσμου τα πουλιά και τα παγώνια, τα οποία με φως και νύκτα του κεντούν μία φορεσιά……

Όμως ως συνήθως συμβαίνει, ο προδότης παντού υφέρπει και πρόδωσε το σχέδιο.

Άρον-άρον έτρεξαν οι ειδικές δυνάμεις ( με τον μισθό των 8,80 € τον μήνα (!!!!!), γιά να σώσουν τον πάμπλουτο αλήτη, κλέφτη, προδότη, δωσίλογο, που είχε ταξειδεύση 5.500 χιλιόμετρα γιά να κρύψη τις βρώμικες σακκούλες.

Όμως το μέλλον είναι πάντα μπροστά και διά τους αγαθούς και διά τους φαύλους……

Είμαι περίεργος να δω πώς θα μπορέση να ανοίξη τις σακκούλες, χωρίς να τον μοιρισθούν τα λαγωνικά που τον περιμένουν στην γωνία…

Καλά ξεμπερδέματα αληταρά πρωθυπουργέ του κ…λου.

Κ. Λάττας».

TRAGAS2

Υποσημείωση makeleio.gr: Τα επώνυμα κείμενα, εκφράζουν και τους συντάκτες τους, οι οποίοι ως ελεύθεροι ρεπόρτερ του διαδικτύου, έχουν και το βάρος ευθύνης των γραφομένων τους, τα οποία δεν εκφράζουν, απαραίτητα, την ελεύθερη πατριωτική μας σελίδα.

Υπάρχει όμως-ακόμα- ελευθερία λόγου και έφρασης σε ένα πολίτευμα με δημοκράτη Πρόεδρο Δημοκρατίας αλλά και πρωθυπουργό. Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ;  

Πηγή άρθρου: Makeleio.gr