Ασέβεια Ερντογάν μέσα στην Αγιά Σοφιά: "Μετέτρεψαν τα τζαμιά μας σε στάβλους" [video]

Νέα πυρά κατά της Δύσης και προκλητικός χαιρετισμός με τα τέσσερα δάχτυλα εντός του ιερού συμβόλου της Ορθοδοξίας…

Ο «σουλτάνος» κατηγόρησε την Ευρώπη ότι κατέστρεψε τον… πολιτισμό της χώρας του

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις επιδόθηκε ο Ταγίπ Ερντογάν αυτή την φορά από την Αγία Σοφία, όπου βρέθηκε, με αφορμή εγκαίνια πολιτιστικής έκθεσης.

Ο «σουλτάνος», κατά την είσοδό του χαιρέτησε με τα τέσσερα δάχτυλα, τον χαιρετισμό δηλαδή των Αδελφών Μουσουλμάνων της Αιγύπτου που πλέον έχει υιοθετήσει.

Σε δηλώσεις του ανέφερε πως «δυστυχώς αυτοί που έχουν νοοτροπία πιο Βυζαντινή από το Βυζάντιο και πιο δυτική από τη Δύση, δεν γνωρίζουν την αξία της κληρονομιάς που μας άφησαν οι πρόγονοί μας».

Μάλιστα κατηγόρησε την Ευρώπη λέγοντας ότι «κατέστρεψαν τον πολιτισμό μας, περισσότερο από τη Δύση, εκείνοι που έχουν τη δυτική νοοτροπία».

Επίσης κατηγόρησε όλους όσοι «μετέτρεψαν τα τζαμιά σε μουσεία», όπως είπε, προσθέτοντας «όπως αυτός ο χώρος. Μετέτρεψαν τα τζαμιά μας σε στάβλους».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΣΕΙΡΗΝΕΣ πολέμου στο Αιγαίο – Σε ετοιμότητα οι ένοπλες δυνάμεις της Ελλάδας

Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι ένοπλες δυνάμεις σε Δωδεκάνησα και Βόρειο Αιγαίο. Τούρκοι αξιωματούχοι φεύγουν σαν τα “ποντίκια” από την γειτονική χώρα και αναζητούν καταφύγιο στην Αθήνα. Τι πραγματικά συμβαίνει; Διαβάστε όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ που…

Πηγή άρθρου: tro-ma-ktiko.blogspot.gr