Αρης Σπίνος: «Είμαι έτοιμος για πόλεμο μέχρι τέλους με τα άνομα συμφέροντα στην Περιφέρεια Αττικής»

Χωρίς περιστροφές, με σταράτα λόγια και με το γνώριμο καταγγελτικό του λόγο, ο γνωστός δημοσιογράφος Άρης Σπίνος σε μία φιλική συνάντηση που είχε με εκδότες τοπικών εφημερίδων αλλά και συναδέλφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της τοπικής Αυτοδιοίκησης σε ημερήσιες εφημερίδες, μίλησε για την υποψηφιότητά του ως συμβούλου με την “Ελληνική Αυγή” στον Νότιο Τομέα της Περιφέρειας Αττικής που περιλαμβάνει τους Δήμους ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ-ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΑΛΙΜΟΥ- ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ-ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να είναι υποψήφιος στην επικείμενες δημοτικές εκλογές στην περιφέρεια Αττικής.

“Έχω βιώσει 25 χρόνια μέσα από το ρεπορτάζ δεκάδες σκάνδαλα σε όλη την Ελλάδα γύρω από το χώρο της Τ.Α.

Τυχοδιώχτες και απατεώνες εξελέγησαν δήμαρχοι και ανεπάγγελτοι δημοτικοί σύμβουλοι λειτουργούν ως συμμορία  που καταχράζονται τα χρήματα των δημοτών.

Δυστυχώς ο θεσμός του β’ βαθμού αυτοδιοίκησης που είναι η περιφέρεια έκανε την διαφθορά ακόμη πιο έντονη.

 Δημιουργήθηκαν πολυδαίδαλοι οργανισμοί με δεκάδες αρμοδιότητες, χωρίς διαδικασίες εσωτερικού ελέγχου αλλά και ικανά στελέχη ώστε να μπορούν να φέρουν εις πέρας το μέγεθος  των αρμοδιοτήτων τους.

Τα πρόσφατα φαινόμενα με το κύκλωμα των πλαστών αδειών οδήγησής στην περιφέρεια Αττικής αλλά και το κύκλωμα εκβιαστών στις λαϊκές αγορές είναι μόνο ένα ελάχιστο σημάδι από αυτά που συμβαίνουν.

Δυστυχώς οι συνδικαλιστές όλων των κομμάτων που ανήκουν οι περιφερειακές παρατάξεις,πολλές φορές ηγούνται αυτού του διεφθαρμένου τέρατος και επιβάλουν την ομερτά παντού.

Αυτός είναι ο λόγος που θέτω υποψηφιότητα με την” Ελληνική Αυγή” στην Περιφέρεια Αττικής ως σύμβουλός .Δεν έχει πάτρωνες συνδικαλιστές στην παράταξή της. Δεν έχει ψηφοφόρους-πελάτες και δεν χρωστάει σε κανέναν.

Είμαι αποφασισμένος να στείλω τους γνωστούς-αγνώστους στον, εισαγγελέα χωρίς κανένα έλεος. Δεν θα χαριστώ σε κανένα. Αυτοί που ξέρουν σε ποιους απευθύνομαι  να εύχονται να μην εκλεγώ.

Τις ίδιες θέσεις και απόψεις  απέναντι στην διαφθορά έχει τόσο ο Νίκος Μιχαλιολάκος που μου ζήτησε να είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος,όσο και ο Ηλίας Παναγιώταρος που είναι επικεφαλής ως υποψήφιος Περιφεριάρχης της “Ελληνικής Αυγής”. Είμαστε έτοιμοι για πόλεμο μέχρι τέλους”.

Πηγή άρθρου: Pronews.gr