Απίστευτο τροχαίο δυστύχημα με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς και τέσσερις τραυματίες

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής στο εθνικό οδικό δίκτυο Μυτιλήνης – Καλλονής, μετά τη διασταύρωση της Αχλαδερής στη θέση Θολώνια, με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς και τέσσερις τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ηλικιωμένος κτηνοτρόφος από την Αγία Παρασκευή μαζί με 55χρονο βοηθό του μετακινούσαν το κοπάδι προβάτων τους, διασχίζοντας δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα διερχόμενο Ι.Χ. που κινείτο στον ίδιο δρόμο να πέσει επάνω στο κοπάδι και στον 55χρονο κτηνοτρόφο που το κατηύθυνε. Το Ι.Χ. επίσης συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Από τη σφοδρή σύγκρουση βρήκε ακαριαίο θάνατο ο βοηθός του κτηνοτρόφου που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ ο ηλικιωμένος κτηνοτρόφος τραυματίστηκε σοβαρά.

Σημειώνεται ότι ο ηλικιωμένος καθώς και τέσσερα ακόμα άτομα που επέβαιναν στα 2 αυτοκίνητα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Λίγη ώρα αργότερα, όπως έγινε γνωστό εκτός του 55χρονου βοηθού έχασε τη μάχη για τη ζωή και μία γυναίκα, που ήταν η οδηγός ενός εκ των οχημάτων του τροχαίου.

Πηγή άρθρου: Alfavita.gr