Αναγνώστρια καταγγέλλει: "Το κόλπο της Cosmote για να σου τρώει την κάρτα"

Αγαπητό Tromaktiko,
θα ήθελα να καταγγείλω την Cosmote και το κόλπο που…
έχει για να σου τρώει την κάρτα! Ενώ είχα κλειστό το κινητό όταν ξύπνησα το πρωί μου ήρθε μήνυμα ότι το κινητό μπήκε στο ίντερνετ και χρεωθηκα με 1€!

Και παλαιότερα μου το είχαν κάνει αυτό και πήρα στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είχαν πει ότι επειδή είναι smartphone μπαίνει μόνο του και να στείλω ένα μήνυμα για να κλείσω τις ρυθμίσεις της μεταφοράς δεδομένων! 
Σήμερα όμως μετά από καιρό και με χωρίς να έχω ρυθμίσεις χρεώθηκα με 1€! Και δεν είναι το 1€ που μου έφαγαν αλλά η κοροϊδία που κάνουν! Αλλά δυστυχώς δεν μπορώ ν’ αποδείξω κάτι και φυσικά δε μπορώ να βρω το δίκιο μου! Αν γνωρίζει κάποιος κάτι θα ήθελα να με βοηθήσει!

Αναγνώστρια

Βλέπεις αδικίες γύρω σου; ΤΡΟΜΑΞΕ τους… Στείλε την καταγγελία και τις φωτογραφίες σου στο tromaktiko! Υπάρχει τρόπος να ακουστείς…

Όπου και αν βρίσκεσαι, ότι ώρα και αν είναι, και είδες κάτι στραβό, περίεργο, ένα ατύχημα ή κάτι έκτακτο, άνοιξε τη κάμερα του κινητού σου, πάρε πληροφορίες για το συμβάν και στείλε μας το υλικό (φωτογραφίες ή βίντεο) στο:  ή μέσω viber, στο 6946 414328Γίνε και εσύ ένας ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ αναγνώστης.


Πηγή άρθρου: tro-ma-ktiko.blogspot.gr